Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Гонтарева підсилює свою охорону: у неї новий джип супроводу за 3,5 млн

У кортежі глави НБУ тепер дві машини загальною вартістю 14 мільйонів гривень

Валерія Гонтарєва переживає за свою безпеку і підсилює кортеж. За даними «Країни», в ньому з’явився новий позашляховик, на якому тепер їздить її охорона.

У будній день, на околиці селища Ірпінь, де знаходиться приватний будинок керівника Національного банку, фотокореспонденти «Країни» зустріли її оновлений кортеж. Валерія Гонтарєва виїжджала з лісу на трасу на своєму бронеджипі Mercedes.

Відзначимо, що всередині такого авто за 10,5 млн грн перебуває куленепробивна капсула. Слідом їхав ще один позашляховик Mercedes GL 450 з охоронцями. Зараз у офіційного дилера така нова машина коштує 3,5 млн грн. До речі, раніше охорона глави НБУ пересувалася на машині куди простішій — тонованому мікроавтобусі цієї ж німецької марки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності