Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Госпіталізовано 29 та одна людина загинула – наслідки дводенної пожежі в Одесі

 Міністр освіти і науки Ганна Новосад та працівники МОН разом з усією країною висловлюють співчуття родині загиблої студентки Ксенії Бабенко та всім постраждалим у страшній пожежі в Одесі, що спалахнула вчора, 4 грудня.49_main

Зараз у лікарнях міста перебувають ще 29 людей. Частина з них – у вкрай важкому стані.

У пожежі загинула викладач Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Ганна Бородюк. В результаті впізнання тіла родичами ця інформація не підтвердилась. Жінка перебуває в лікарні.  За даними на ранок 5 грудня, єдина загибла наразі – студентка Ксенія Бабенко. Ще 15 людей розшукують.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИСтуденти вистрибують із вікон, – горить Одеський коледж готельно-ресторанного бізнесу (відео, фото)

Пожежа охопила приміщення одразу кількох установ: Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, а також Інституту археології, Інституту біології південних морів НАН та Бюро технічної інвентаризації міста.

Безвісно зниклими є 14 людей, серед яких і директор Інституту біології південних морів НАН Борис Александров та працівниця Інституту Галина Іванович.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Пожежники борються із вогнем вже добу, але станом на 12 годину уже 5 грудня пожежу не вдалось ліквідувати. Лише після цього рятувальники зможуть провести розшукові роботи у приміщенні. Очевидно, жертв трагедії може стати більше.

Міністерство освіти і науки України безпосередньо бере участь у роботі оперативного штабу в Одесі. Зараз там перебуває генеральний директор директорату вищої освіти і освіти дорослих МОН Олег Шаров.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності