Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ГПУ порушила справу проти детективів НАБУ. Війна відомств набирає обертів

Генеральна прокуратура України порушила справу проти детективів Національного антикорупційного бюро (НАБУ) за заявою заступника глави Служби безпеки країни Павла Демчини.

Їх звинувачують у злочинах за ч.1 ст.343 (Втручання у діяльність працівника правоохоронного органу, судового експерта, працівника державної виконавчої служби, приватного виконавця), а також за ч.2 ст.372 (Притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності) КК.

Згідно з повідомленням СБУ, співробітникам бюро загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років. Варто зазначити, що НАБУ раніше відкрило провадження про незаконне збагачення Демчини.

Нагадаємо, 12 вересня перший заступник глави СБУ направив у ГПУ заяву про кримінальні злочини співробітників антикорупційного бюро.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності