Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Гроші на ремонт церкви поцупили… цигани

Майже 28 тисяч гривень, призначених на ремонтні роботи храму в селі Цеценівка Шумського району, пропали з сумки церковного касира. Жінка залишила кошти в своєму будинку, а туди, за версією сусідки, заходили невідомі особи ромської національності, які того дня скуповували в селі пір’я.
Повідомлення про крадіжку надійшло до правоохоронців Шумщини від 62-річної жительки села Цеценівка. Жінка заявила про те, що невідомі проникли до її будинку і з сумки викрали 27900 гривень, повідомляють в Нацполіції області.
Гроші є власністю церковної громади, а в неї, як матеріально відповідальної особи зберігалися у зв’язку з тим, що в храмі тривають ремонтні роботи. Потерпіла зізналася, що крадії потрапили до помешкання вільним доступом, адже двері були не замкнені.
З’ясовуючи обставини вчинення крадіжки, правоохоронці встановили, що того дня у селі були скупники пір’я. Одну з таких осіб ромської національності, що виходила з будинку потерпілої, бачила сусідка.
Поліцейські вживають оперативних заходів, аби  затримати підозрюваних, а сільських мешканців закликають не нехтувати правилами безпеки і замикати на ключ вхідні двері будинку чи підсобних приміщень, де зберігаєте цінне  майно.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності