Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Група Тимчука вважає, що в ОБСЄ занадто багато росіян

“Інформаційний опір” припинив контакти з організацією

Група “Інформаційний опір” офіційно відмовилася від контактів з ОБСЄ, з якою співпрацювала з весни 2014 року.

Представники ОБСЄ звернулися до групи з проханням про зустріч і експертні консультації.

“Зважаючи на останні події (йдеться про звіт спостерігачів ОБСЄ про загибель людей поблизу школи №63 у Донецьку внаслідок обстрілу, як і про інші факти співпраці ОБСЄ з терористами і діяльності на користь агресора в особі РФ), ми, тобто група “Інформаційний опір”, змушені відмовитися від контактів із представниками Вашої організації”, – подає відповідь ІО координатор групи Дмитро Тимчук у “Фейсбуці”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Ми високо цінуємо зусилля і діяльність представників ОБСЄ з європейських країн. Однак поки в ОБСЄ широко представлені громадяни Росії, ця організація, на наш превеликий жаль, дуже часто виступає в ролі ширми для агресивних планів РФ проти України. Зважаючи на це, ми вважаємо неможливою подальшу спільну роботу із цією організацією”, – додали в групі.

Нагадаємо, 7 листопада спостерігачі ОБСЄ оприлюднили результати обстеження спортмайданчика в Донецьку, де від влучення снарядів загинули двоє підлітків. За оцінкою місії, артобстріл здійснювали з позицій, розташованих на північний захід від місця події.

На північний захід від спортмайданчика розташоване село Піски, контрольоване українськими військовими. Донецький аеропорт розташований на північ від місця події.

Влада України наполягає, що снаряди прилетіли з боку Макіївки, контрольованої бойовиками ДНР.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності