Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Грузина депортували, на черзі – “Укрзалізниця”?

Служба безпеки України і Генеральна прокуратура проводять слідчі дії в приміщенні офісу ПАТ «Укрзалізниця» в Києві 

«Зараз у приміщенні офісу ПАТ «Укрзалізниця», за адресою вулиця Тверська,5, співробітниками Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України за сприяння Департаменту безпеки товариства проводяться слідчі дії за раніше відкритими кримінальними провадженнями», – йдеться в повідомленні прес-служби УЗ.

Нагадаємо, в липні минулого року Печерський районний суд Києва заарештував двох чиновників ПАТ «Укрзалізниця», які були затримані прокуратурою за звинуваченням в корупції.

Нагадаємо, що уже тривалий час “Укрзалізницю”, яка де-факто є державним підприємством-монополістом у сфері залізничних перевезень, котру з 2016 по 2017 рік очолював громадянин Польщі Войцех Балчун, завдяки ЗМІ відомий чи не кожному українцеві своєю необгрунтовано фантастично високою зарплатнею на цій посаді та певними своїми витівками. А нині серед членів правління на офіційному сайті ПАТ “Укрзалізниця” читаєш імена та прізвища явно не українського чи російського походження: Желько Марчек, Іренеуш Василевський Станіслав, Ремігіуш Пашкевич Ян.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож яка справжня мета візиту працівників УСБУ та ГПУ до київського офісу ПАТ “Укрзалізниця”? Цікаво, яку відповідь на це запитання дав би новий друг Варшави пан Саакашвілі?

Полемізував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності