Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ГРУЗИНСЬКИЙ ШЕФПОЛІЦАЙ ОТРИМУВАТИМЕ 97 ТИС. В МІС.

Зарплата рядового поліцейського в Україні становитиме 6,1 тисяч гривень, в той час, як голова Національної поліції Хатія Деканоідзе отримуватиме 97 тисяч гривень.

Про це заявив глава МВС Арсен Аваков під час візиту на тренувальну базу полку Азов, пише «Ліга.net».

Я заклав у проект бюджету на наступний рік заробітну плату пересічного поліцейського 6,1 тисяч гривень. Зарплата глави Національної поліції – ​97 тисяч гривень. Ось вам дві різниці, – заявив міністр.

Він додав, що крім окладу, для поліцейських є надбавки: «Тим не менше 8—10 тисяч гривень зарплати новим патрульним поліцейським все одно залишаються по всій країні».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами Авакова, таблиці з розмірами зарплат поліцейських будуть оприлюднені, як тільки проект бюджету на 2016 рік буде затверджений.

Слід зазначити, що озвучена зарплатня головної поліціянтки з Грузії, що звичайно братиметься з держбюджету, виглядає доволі раціональною і гуманною у той час, коли більша половина населення України перебуває за межею бідності і немає коштів сплату комунальних платежів та ін..

P. S. Нагадаємо, як нещодавно повідомив «Громадський люстраційний комітет» з посиланням на відповідь МВС на відповідний запит: «Недолюстрований» екс-заступник міністра внутрішніх справ Василь Паскал пройшов переатестацію і призначений першим заступником голови Національної поліції – ​начальником кримінальної поліції».
У відповіді також йдеться, що Паскалу присвоєно спеціальне звання генерал поліції другого рангу.

«Дивна кадрова політика в керівниці нової поліції: Хатія Деканоідзе готова звільнити патрульного за зневажливий твіт про активістів Євромайдану, а людину, яка за посадою відповідала за переслідування учасників Студентського Майдану, була призначена Захарченком і уникає люстрації через безглузду судову ухвалу, призначає своїм першим заступником, – ​заявила голова ради «Громадського люстраційного комітету» Олександра Дрік.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В організації нагадали, що, згідно з положенням про МВС, перший заступник та заступники керівника Нацполіції призначаються та звільняються міністром за поданням керівника Нацполіції, тобто що призначення Паскала не могло відбутись без подання Деканоідзе.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності