Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Гриценко зрікається союзників

Лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко не задоволений призначенням іноземців на керівні посади в Україні, колись і тепер.gri-2

Таку заяву він зробив в ефірі програми Hot Guest на телеканалі ТРК ОНТ.

На думку політика, такі особистості, як колишній Президент Грузії Михайло Саакашвілі і віце-прем’єр Польщі Лешек Бальцерович, не потрібні нашій країні.

«В Україні достатньо людей «з мізками і мораллю» , які зможуть очолити міністерства; громадян інших держав в українському уряді бути не повинно», – зазначив Гриценко, явно забувши про пані Супрун і її землячку Яресько, яка тепер допомагає розвалювати економіку десь на Бермудах.

При цьому, згадуючи іноземних фахівців, політик додав, що у високих кабінетах повинні знаходитися люди, «які не мають мотивації красти».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цікаво, що раніше Анатолій Гриценко всіляко підтримував Саакашвілі. Він неодноразово заявляв, що ситуація зі звільненням і затриманням екс-президента Грузії, лідера партії «Рух нових сил» Михайла Саакашвілі – «брудна історія, яку затіяв президент України Петро Порошенко». Гриценко назвав ситуацію боротьбою з політичними опонентами і навіть збирався взяти Саакашвілі на поруки.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності