Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Гуцули хочуть канонізувати Шмигаля та Авакова,.. а Зеленський запізнився

Вчора, 25 червня, президент України Володимир Зеленський прибув на Прикарпаття, щоб оглянути райони, які найбільше постраждали від негоди. 

Зеленський відправився у селище Ланчин, що на Надвірнянщині. Там він поспілкувався із місцевими жителями та оглянув наслідки повені.

Зокрема, президент сказав, що ніколи такого не бачив і не уявляв собі цю картину.

До слова, із Зеленським в Івано-Франківську область прибув і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який за день до цього вже відвідав регіон із прем’єр-міністром Денисом Шмигалем. Саме після візиту Шмигаля та Авакова 24 червня у регіоні раптово припинилися потужні зливи, що спричинили руйнівні паводки, тому, кажуть, місцеві гуцули та бойки виступили з ініціативою канонізувати обох міністрів, тобто причислити їх до лику святих. А ось президенту Зеленському не повезло стати святим – він прилетів у регіон, коли дощі вже припинилися…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що на Прикарпатті, Буковині, Львівщині та Тернопіллі розробляють механізми ліквідації наслідків надзвичайної ситуації .

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності