Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

“Хвиля гніву” чи “шторм у горнятку чаю”

Сьогодні, 30 січня, в усіх регіонах України відбулася акція протесту «Хвиля гніву». Цікаво, що, здавалося б – актуальна акція протесту, а людей по регіонах на її підтримку зібралося менше очікуваного.60caedbf-3759-4597-b335-7e8d2e1e619f

ФОТО: “Хвиля гніву”, Київ

Не стала винятком і колишня столиця ЗУНР – Станіслав, сьогодні це є Івано-Франківськ, де до акції долучилися кілька сотень прикарпатців, замість очікуваних за прогнозованими місцевих “політологів” тисячі-двох учасників.unnamed (1)

ФОТО: “Хвиля гніву”, Івано-Франківськ

Таким чином “хвиля гніву” перетворилася на “шторм у горнятку чаю”, як полюбляють у таких випадках говорити англійці.

Учасники протесту профспілок Івано-Франківщини від імені трудових колективів підприємств, станов і організацій обурені економічними і соціальними “реформами” нового Уряду. Просять відкликати з Верховної ради України проект ЗУ “Про працю” (№20708 від 27.12.2019)  проект ЗУ “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: В Івано-Франківську націоналісти “мірялися смолоскипами”, – дві ходи і одна дата

Голова ради профспілок Івано-Франківської області Юрій Басюк зазначає, не продумані дії Уряду змусили жителів Прикарпття сьогодні зібратися на мітинг. Прикарпатці переконані, не можна проводити реформи за рахунок українців. Зауважує, згідно із новим Законом “Про працю” погіршуються умови для молодих людей, як результат молодь розвиває економіку інших країн.

На жаль, Уряд ігнорує усі міжнародні норми, одноосібно розробив новий законопроєкт і виніс його на розгляд Верховної Ради. Вимагаємо від  теперішнього Уряду зупинити цей процес руйнації та відкликати всі законодавчі акти  і повернути їх на вирішення у правовому полі“, – ззазначив Басюк

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності