Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ГИНУТЬ УЧАСНИКИ МУКАЧІВСЬКИХ ПОДІЙ

У Дніпропетровській області в аварії загинули двоє представників «Правого сектору», які брали участь у подіях 11 липня в Мукачевому, про це у вівторок, 15 вересня, повідомили на офіційному сайті Закарпатської ОДА.

Повідомляється, що трагедія сталася ще 8 вересня. Так о 5:45 у Покровському районі Дніпропетровської області поблизу бази ПС сталася аварія, в результаті якої загинули кілька людей. Легковик із представниками ПС, які, як встановила подальша експертиза, були в нетверезому стані, врізався у військовий автомобіль з бійцями військової частини 1402.

В результаті аварії двоє військовослужбовців в. ч. 1402 загинули на місці. Крім них, на місці загинув один представник ПС, а ще один отримав тяжкі травми і помер згодом.

Першого поховали, як невідомого, інший назвався вигаданим ім’ям.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Правий сектор» підтверджує інформацію про загибель двох «мукачівських повстанців». При цьому у ПС стверджують, що ті їхали не у легковому автомобілі, а у мікроавтобусі, і врізалися не вони в автомобіль військових, а навпаки. Як доказ ПС опублікував фотографію двох автомобілів, що згоріли.

Цікаво, що про напередодні повідомив телеканал 112. Офіційно про ДТП не повідомляли.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності