Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЄРЦ – не для львів’ян

2013-11-16_155515У Львові не поділяють той шлях реформування житлово-комунального господарства, яким пішли муніципальні чиновники в Івано-Франківську. Йдеться, зокрема, про ліквідацію житлово-експлуатаційних організацій та створення натомість однієї управляючої компанії – комунального підприємства «Єдиний розрахунковий центр».

«Я категоричний противник таких експериментів», – висловився з даного приводу Львівський міський голова Андрій Садовий.
Своїми думками очільник міста Лева поділився на минулому тижні, спілкуючись з журналістами з Прикарпаття.
«У нас є комунальні підприємства, – зазначив пан Садовий, – Ми по чуть-чуть їх оптимізовуємо. Але робимо це дуже повільно, щоб, боронь Боже, не постраждала якість послуг, тому що місто має бути чисте – місто має бути охайне».
Як стверджує мер Львова, сьогодні у очолюваному ним місті функціонує один приватний ЖЕК і найближчим часом, можливо, з’явиться ще один.  Та цей процес відбувається дуже обережно:  «Тобто я дуже обережний, коли мова йде про реформи, які стосуються людей. Мені розказували про цей експеримент в Івано-Франківську – я би його не робив. Тому що там є дуже багато підводних каменів – не хотілося б сьогодні про них говорити. Я думаю, що ви самі їх знайдете і розкриєте».

Сергій Білий

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності