Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ІГРИ ПАТРІОТІВ

2 - ІГРИ ПАТРІОТІВ.Була колись на вітчизняному телебаченні така популярна гра «Ігри патріотів». Сьогодні, після революції, вона набула дещо нового вигляду і знову стала дуже популярною в Україні…

Актив Правого сектору в Івано-Франківській області завітав до ректора Прикарпатського Національного університету ім. Василя Стефаника – Ігоря Євгеновича Цепенди з питаннями щодо проявів хабарництва у даному навчальному закладі.

До бесіди з «правосекторівцями» було запрошено також провідного фахівця ректорату з питань запобігання та виявлення корупції – Костелея Юрія Івановича.

Було вказано про надходження до Правого сектору скарг з боку студентів щодо окремих викладачів, які, зловживаючи посадою, займаються вимаганням невиправданих «винагород» під час вступу чи здачі екзаменів.
Дане питання було визначено як складне і таке, що потребує вирішення. Для цього, за словами ректора, було запроваджено проект з альтернативою здачі екзаменів у тестовій формі без участі недобросовісних викладачів за заявою студентів (навіть анонімно).

Також дійшли згоди щодо підписання Меморандуму між Правим сектором та Ректоратом ПНУ ім. Василя Стефаника стосовно запобігання та виявлення корупції у цьому навчальному закладі. Домовились про можливість встановлення інформаційних стендів у приміщенні та повідомлень на сайті ПНУ з телефоном гарячої лінії та електронною поштою, а також скринькою для скарг Правому сектору, які слугуватимуть аргументом попередження дачі та отримання хабарів у вузі. У цих питаннях дійшли повного взаєморозуміння.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Піднімали в ході розмови також питання проблеми видачі довідок та потреби відкриття кафедри військової підготовки у вузі.

На завершення зустрічі Ігор Євгенович приємно здивував усіх демонстрацією копії древньої Галицької Євангелії та подарунком – книжкою власного авторства «Українсько-польські відносини 40-50 років ХХ століття: етнополітичний аналіз».

Правий сектор: «Боремося за якісну освіту та високій фаховий рівень випускників українських вузів – будівничих Української Самостійної Соборної Держави».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності