Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ІНФАРКТ ЗІ ШПИГУНСЬКИМИ ПРИСТРАСТЯМИ

Тіло колишнього міністра друку (рос. – ​печати) Росії Михайла Лєсіна, про смерть якого стало відомо увечері минулої п’ятниці, 6 листопада, було знайдено в одному з готелів Вашингтона. Про це повідомляє ABC News з посиланням на високопоставлені джерела.

Лєсіна, за інформацією телеканалу, виявили мертвим у номері готелю Dupont у четвер, 5 листопада. Управління поліції Вашингтона почало розслідування за фактом його смерті. Американська влада повідомила посольство РФ у Вашингтоні про те, що трапилося, в даний час російські дипломати співпрацюють з правоохоронними органами США у справі про смерть Лєсіна.

У поліції Вашингтона підтверджують факт розслідування смерті росіянина, проте відмовилися назвати його ім’я.
Раніше повідомлялося, що причиною смерті Лєсіна став серцевий напад.

Михайло Лєсін очолював «Газпром-медіа» з осені 2013 року до грудня 2014 року і покинув свій пост з формулюванням «за сімейними обставинами».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З 1999 по 2004 рік Лєсін керував міністерством у справах друку, телерадіомовлення і засобів масових комунікацій, після чого протягом п’яти років займав пост радника президента Росії. За ініціативою Лєсіна в 2005 році був створений державний телеканал Russia Today (нині – ​RT).

За матеріалами закордонних ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності