Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

Іранський очевидець авіакатастрофи повідомив про героїчний вчинок українського пілота Boeing 737

Очевидець аварії учорашньої аварії українського літака в Ірані розповів, як український пілот врятував кілька житлових будинків і відвів літак від них в Тегерані. Boeing 737 впав в одному з парків іранської столиці. Очевидець пояснив картину того, що відбулося для одного із російських телеканалів.978i787yhjyhf

Під час аварії літак Boeing 737 пролітав над житловим кварталом в Тегерані, і український пілот борту зробив все, щоб аварія сталася якнайдалі від будинків. В результаті літак впав прямо біля парку, де не було людей.

Так, очевидець пояснив, що вся права частина літака горіла і коли борт пролітав над житловим кварталом, він бачив, як повітряне судно повертає в бік парку.

В результаті літак впав в 30 метрах від житлових будівель і, розносячи частину футбольного поля, вдарився об землю та вибухнув.

Очевидець пояснив, що пілот явно відвів літак і доклав зусиль, щоб той не впав на будинки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він запевнив, що частини трупів людей розлетілися на 500-600 метрів в окрузі.

На рейс PS 752 з Тегерана до Києва не сіло двоє людей. Відзначається, що квитки вони придбали і фігурують у всіх списках, проте на літак МАУ Boeing 737 вони не сіли. Це були не громадяни України.

До цього повідомлялося, що влада Ірану не збираються віддавати “чорні ящики” “Боїнга” компанії, якій належить літак. Причини такої поведінки Тегерана залишаються незрозумілими.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності