Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Іспанській принцесі, яка померла від коронавірусу, було 86

Двоюрідна сестра іспанського короля Філіпа VI, принцеса Марія Тереза, померла від коронавирусу.1479735439

Їй було 86 років, і це перша жертва пандемії COVID-19 серед представників монарших родів Європи.

Про смерть Марії Терези повідомив її молодший брат, принц Сикст Генріх Бурбон-Парми. Сім’я Пармських Бурбонів – молодша гілка іспанської королівської родини.EUPHXTgXQAM3soy
Марію Терезу називали “червоної принцесою” через прихильність до ідеї “соціалістичної монархії”. Вона одночасно підтримувала монархістської партію карлістів і критикувала капіталізм. При цьому вона вважала, що замість класової боротьби необхідний постійний пошук згоди. У неї не було дітей, так як вона ніколи не була заміжня і жила одна.

Коронавірусом інфіковані ще двоє представників королівських родин: спадкоємець британського престолу принц Чарльз, старший син Королеви Великобританії Єлизавети II, а також правлячий князь Монако Альбер II. У самого іспанського короля тест негативний.

Іспанія на другому місці в світі за кількістю смертей від коронавирусной інфекції. В країні померли понад 5 тисяч осіб. Водночас, як і в Італії, померлим посмертного медичного розтину не проводять, а тому не слід забувати, що у цих людей окрім літнього віку могли бути й інші причини смерті: інфаркт, інсульт, онкологія і т.ін.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності