Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Італієць, збивши в центрі Тернополя матір з дитиною, намагався відкупитися за 100 Євро

Аварія сталася на вулиці Мазепи 16 липня. Навпроти “МакДональдзу” автомобіль збив матір з дитиною, що переходили дорогу. За кермом автівки виявився італієць. Після ДТП він намагався “відкупитися”, запропонувавши жінці 100 євро.000-122

Про цю аварію у соцмережі написав відомий тернополянин Сергій Фалендиш. Чоловік попросив, зокрема, начальника обласної поліції Олександра Богомола втрутитися в цю справу і забезпечити справедливе розслідування.

Дорогий Олександр Миколайович та Сергій Віталійович! Прошу Ваших втручань у резонансну ДТП, що сталася днями у Тернополі на масиві Дружба! Особисто знаю маму, яка постраждала із сином! І те що ТВОРЯТЬ слідчі, прикриваючи винуватця – іноземця не входить у жодні рамки!

Нижче слова Руслани Гадімової (мами постраждалої)00-52

16-го липня повертаючись з сином додому з MaкДональдзу на пішохідному переході по вул.Мазепи біля Приватбанку з нами сталося щось страшне! Автомобілі зліва зупинилися,пропускаючи пішоходів. Нам бракнуло одного кроку… З протилежного боку фари засліпили нас. Незнаю, як встигла обхватити Тимофійка,аби прикрити собою,бо в ту ж мить машина на швидкості знесла нас з дороги. Сина відкинуло на декілька метрів від мене. Це був наче жахливий сон. Швидка нас госпіталізувала,надала потрібну допомогу. У мене струс г/мозку,множинні забої,гематоми,рани колінних та ліктьових суглобів.Почуваюся зле. В дитини струс мозку,забій,численні гематоми. Мій син чекає на другу планову операцію на серці. Уявіть собі його стан.Ми попадали під фондову безкоштовну операцію,якщо операція буде відтермінована вона вартуватиме шалених коштів.В дитини вроджені множинні вади серця.Великий дефект міжшлуночкової перегородки,множинні ВСД .

За кермом був італієць на чужому авто. Втекти йому не вдалось через натовп людей і машин, тож він запропонував 100 € . Я відмовилася.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Складається враження, що місцевий слідчий зробив навпаки,бо закриває очі на користь чужоземця.
Шановний О.Богомол дуже прошу взяти цю справу до уваги.
Прошу про максимальний репост небайдужих !”, – пише чоловік.карикатура

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності