Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Італійські, французькі, швейцарські партнерські делегації в анексованому Криму, – “санкції”, кажете?

Італійська делегація із представників муніципалітетів Сицилії 2 березня приїхала до анексованого Росією Криму. Обговорюватимуть співпрацю у сфері ЖКГ із «владою» Сімферополя і Євпаторії.cef20c6a50c0015c

ФОТО: італійська делегація в Криму

«Прибула делегація з Італії, це представники різних муніципалітетів з Сицилії. Це їх перший візит до Криму. Серед тем, які передбачається обговорити, співпраця в галузі житлово-комунального господарства», – заявив «глава комітету з дипломатії і міжнаціональних відносин Держради» окупованого Криму Юрій Гемпель.

У складі делегації Італії – 6 осіб. Вони хочуть підписати угоди з окупантами та планують подивитись на пам’ятки анексованого півострова. Їх візит триватиме до 6 березня.

Це не перший випадок, коли європейські делегації відвідують окупований Крим. Раніше на анексований півострів приїхала делегація Австрії, порушивши нейтралітет своєї країни і рішення ЄС.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А у березні делегація французьких політиків завітала в окупований Крим для участі у заходах, присвячених 5 річниці анексії українського півострова. Також до окупантів їздила делегація зі Швейцарії, яку очолив екс-парламентар.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності