Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Івано-Франківськ. МВ УМВС

Нещодавно працівники сектору карного розшуку Івано-Франківського МВ УМВС затримали крадія, який викрав мобільний телефон в 42-річного жителя Тисмениці.

Як встановили правоохоронці, злодій – 24-річний непрацюючий, раніше судимий за аналогічні злочини місцевий житель м. Івано-Франківськ. Чоловік в скоєному зізнався, викрадені речі вилучено та повернуто власнику.
По факту крадіжки відкрито кримінальне провадження зач. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), яка передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Правоохоронці перевіряють причетність затриманого чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території міста та області.

Завдяки вчасному реагуванню співробітників служби дільничних інспекторів Івано-Франківського міськвідділу міліції на отриману оперативну інформацію, в обласному центрі затримано вуличного грабіжника.

Днями правоохоронцям стало відомо, що в районі Привокзальної площі може перебувати особа, яка пограбувала жінку. Повідомлення підтвердилося, коли дільничні інспектори міліції затримали 45-річного франківчанина. Як зясувалося, саме він пограбував  51-річну місцеву жительку, відібравши в неї 200 гривень, які витратив на власні потреби.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж).
Відповідно до санкції вказаної статті затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності