Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Івано-Франківськ відвідав міністр Білоус

Керівник відомства провів нараду з працівниками територіальних органів ДФС в Івано-Франківській області, на якій розглянуто результати роботи податківців і митників регіону та окреслено напрямки діяльності в майбутньому. Крім того, Ігор Білоус обговорив з учасниками зустрічі питання реформування податкової системи України, проінформував про перші кроки, спрямовані на досягнення європейського рівня оподаткування.

За словами посадовця, прикарпатські бізнесмени в більшості є дисциплінованими платниками податків, усвідомлюючи, що їх платежі до бюджетів усіх рівнів є важливими для своєчасних соціальних виплат населенню та запорукою економічної безпеки держави. При цьому керівництво відомства добре розуміє проблеми, з якими стикається бізнес за нинішньої економічної ситуації. «Економіка скорочується, падає споживання, розрегульовано фінансову систему, підприємствам бракує обігових коштів, – зазначив Ігор Білоус. – За таких умов бізнес піде в тінь, або взагалі припинить свою діяльність».
Голова ДФС України повідомив, що на сьогодні триває робота по реформуванню податкової системи, вже підготовлено та внесено на розгляд Верховної Ради України ряд законопроектів, які дозволять змінити ситуацію. «Ми готові до реформ – підготовлено законопроекти, які перед­бачають спрощення податкової системи, зменшення податко­вого навантаження, створення сприятливих умов для ведення бізнесу та виведення економіки з тіні», – зазначив керівник фіскальної служби. – Думаю, протягом двох – трьох місяців ми зможемо побачити перші позитивні результати від проведеної роботи».

Крім того, Ігор Білоус наголосив на важливості налагодження конструктивного діалогу з громадськими організаціями, бізнес-асоціаціями, незалежними експертами та громадянами з активною позицією, адже їх думка є важливою в процесі здійснення реформ. «На сьогодні тривають зустрічі й консультації з представниками бізнес – середовища, з експертами, вивчаються найбільш критичні зауваження бізнесу до запропонованої реформи, – зазначив він. – Переконаний, що лише спільними зусиллями влади та бізнесу ми зможемо досягнути позитивних результатів».

Нагадаємо, що саме по Івано-Франківську (ОВК № 83) від Народного фронту нещодавно балотувався заступник пана Білоуса «з питань по боротьбі з корупцією» надвірнянець Михайло Ноняк, який нещодавно на каналі Інтер в ток-шоу Євгена Кисельова «Чорне дзеркало» дозволив собі кілька неприпустимих висловлювань в адресу «свого шефа». Але, як виявляється, в Україні це дозволяється, якщо ти по іншій квоті…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності