Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Івано-Франківськ запрошує на “Свято хліба і сиру”

В цю неділю, 2 вересня, в центрі Івано-Франківська на площі Ринок проведуть вже традиційний для міста  фестиваль-ярмарок «Свято хліба і сиру». 0f041a2c3c43789b362cd2564fcd0ac2

Офіційною метою заходу є популяризація народних ремесл Прикарпаття і промоція сувенірної та харчової продукції регіону. Цікаво, що на восьмий раз щорічне “Свято хліба”, яке традиційно було присвячене завершенню збору врожаю, зазнало змін і стало також “сирним”.

До нас звернулися сировари з пропозицією приєднатися до свята. Ми погодилися і наразі вже набрали вісім крафтових сироварень, які будуть презентувати свою продукцію. Це не люди з кониками, при всій повазі, але це люди професіонали, справжні сировари. Буде цікаво, і ми спробуємо справжній, реальний, як вони кажуть, сир”, – розповів керівник Гільдії приватних пекарів і кондитерів Ростислав Кукурудз.

Організатори свята обіцяють зберегти виставку-продаж кондитерської та пекарської продукції, майстер-класи для батьків та дітей, конкурси “Найращий коровай” та “Станіславський пляцок”, які були у попередні роки, шоу-програма у рідних традиціях та виступи мистецьких колективів.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності