Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ЖУРНАЛІСТ РОЗКРИТИКУВАВ МІСЦЕВУ ВЛАДУ І ЗАКЛИКАВ МІСТЯН ДО БОРОТЬБИ

Незалежний журналіст, голова ГО «Незалежні медіа Прикарпаття» Георгій Жужунадзе, на своїй сторінці у Фейсбук, дав оцінку роботі місцевої влади за сто днів її роботи. Також «на горіхи» дісталось і новоспеченому меру Івано-Франківська Руслану Марцінківу:

«Отже, новоспечена стара-нова влада міста, на чолі з неймовірно «креативним» мером Марцінківим, за 100 днів правління наробили чимало. Саме наробили! Варто відзначити «заслуги» франківських можновладців, а саме: відповідно до рішення Івано-Франківської міської ради та наказу управління освіти і науки міста, у Івано-Франківську скасували безплатне гаряче харчування для учнів 1-4-х класів. На це, я так зрозумів, банально немає коштів. Проте, освітлення вишки, у складний для країни час, обійшлось місту у 500 000 грн., а цвинтаря у 250 000 грн.

Варто зазначити, що це не останній приклад марнотратства і відмивання коштів нашими правителями. Прикладом повного … стала ялинка в центральній частині обласного центру Прикарпаття, як обійшлась платникам податків у 145 тис. грн. А виглядала навіть не на 20 тисяч!

Далі ще цікавіше – освітлення стометрівки забрало з бюджету 200 тис. грн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І таких прикладів, переконаний, незабаром буде ще більше! А громада – мовчить! Громаду, судячи з мовчанки, все влаштовує! Навіть безглузді пропозиції мера на черговому виконкомі, як на кшталт, встановлення в пологових палатах вікон, через які чоловіки могли б спостерігати за народженням дитини особисто. Це, певно, на думку Марцінківа, дуже актуальне питання для містян. І коштів на цю «забаву» має піти чимало. До слова, це питання мають розглядати на черговій сесії міської ради 28 січня…

А що вони «намутили» з маршрутками?! Це ж в голові не вкладається!

Ну і добила новина, про ймовірне створення комунального підприємства “Муніципальна дорожня компанія”. Як на мене, це чергова афера міської влади, адже прикладів створення безглуздих «кантор», для відмивання коштів, мешканцям Івано-Франківська не в новинку! Не дивно, що на сайті де містяни звертаються до влади з пропозиціями через петиції, з’явились пропозиція заборонити діяльність ВО «Свобода» на території міста. Також краяни вимагають відставки мера Марцінківа.

Отже, будемо мовчати – нічого не матимемо! Як боротись? Кожен для себе має дати чітку відповідь сам!!!», – підсумував допис Георгій Жужунадзе.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності