Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ІЗРАЇЛЬ ОБИРАЄ РОСІЮ

Здавалося б, що у конфлікті який триває на сході України, Ізраїль чітко зайняв проукраїнську позицію, адже цю державу багато що об’єднує з урядом України і її парламентом. Та ті ,хто періодично передивляється по супутнику чи кабельному новини на єврейському телеканалі RTVi, певно звернули увагу на те, які дифірамби в бік Кремля і Путіна заспівали останнім часом ізраїльські високопосадовці та політики.

А тепер й посол Ізраїлю в Україні Еліа Білоцерківський заявив про те, що Ізраїль не підтримує санкції західних країн проти Росії у зв’язку з анексією Криму і військовим вторгненням на Донбас.

Про це він заявив на засіданні прес-клубу «Дипломати без краваток» у Києві.

«Ми не вважаємо, що санкції, а ми країна, яка відчуває санкції з боку арабських країн, – ​це та міра, яка може призвести до вирішення конфлікту. Це принципова позиція Ізраїлю, тому ми не приєднуємося до санкцій», – ​сказав посол.
Він зазначив, що Ізраїль намагається підтримувати хороші відносини з Росією.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У той же час Білоцерківський зазначив, що Ізраїль повністю підтримує територіальну цілісність України.
«Але, тим не менш, у нас є дуже важливі інтереси з Росією, які ми не можемо ставити під питання», – ​додав посол.

Джерело: Хвиля

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності