Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Ізраїльський бізнес готовий інвестувати в економіку Києва, — посольство

Київ зацікавлений в технологіях у сфері управління містом та енергоефективності, які можуть запропонувати ізраїльські підприємці. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив сьогодні під час зустрічі з послом Ізраїлю в Україні Еліава Білоцерківським, передає прес-служба мера.

В ході зустрічі сторони обговорили можливість реалізації в Києві низки проектів у сфері культури, охорони здоров’я, безпеки та розвитку міської інфраструктури.

Торговий аташе посольства Ізраїлю Елізабет Соловйова зазначила, що ізраїльський бізнес готовий інвестувати в економіку України і Києва зокрема. “В першу чергу, інвестиції і технології, які можуть запропонувати ізраїльські компанії, що стосуються проектів з економії електроенергії та води, переробки сміття та впровадженню технології Smart City, яка включає в себе, зокрема, оптимізацію системи громадського транспорту та системи відеоспостереження”, – йдеться в повідомленні.

При цьому Білоцерківський зазначив, що посольство розраховує на подальшу співпрацю з міською адміністрацією і запросив Віталія Кличка відвідати Єрусалим і Тель-Авів, щоб особисто вивчити досвід управління цими містами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

vkurse.ua

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності