Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Кабмін пропонує єдиний 20% податок на зарплату

Яценюк запропонував ввести єдиний податок на зарплату.

При цьому податок на зарплату в 3,6 відсотків, який платить працівник, відміняється.

Кабінет міністрів запропонував до 2018 року встановити єдиний податок на зарплату в розмірі 20 відсотків, заявив глава уряду Арсеній Яценюк під час передачі «10 хвилин з прем’єр-міністром», повідомляє Урядовий портал.

За словами Яценюка, зараз причиною тіньових заробітних плат є «неймовірно високе податкове навантаження на заробітну плату».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він додав, що метою уряду є введення справедливої системи в оподаткуванні заробітних плат.
«З 2018 року ми пропонуємо встановити єдиний податок на заробітну плату в розмірі 20 відсотків. На перехідному етапі ми пропонуємо зменшити єдиний соціальний внесок з 41 відсотків до 20 відсотків, а також скасувати податок на зарплату, який платить працівник у розмірі 3,6 відсотків», – ​сказав Яценюк.

Він також зазначив, до моменту введення єдиного податку на заробітну плату ставка податку на доходи фізичних осіб встановлюється одна в розмірі 20 відсотків.

При цьому, як заявив Яценюк, якого населення країни уже давно охрестило «міністром «покращення», уряд пропонує взагалі не оподатковувати мінімальну зарплату для захисту найбільш вразливих соціальних верств населення.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності