Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Кабмін збільшив стаж для виходу на пенсію

Кабмін збільшив стаж, необхідний для виходу на пенсію співробітникам освіти, охорони здоров’я та соціального захисту.

Про це йдеться в постанові уряду № 529 від 29 липня, передають Українські новини.

Таким чином, стаж збільшено на 5 років – до 30 років з 1 квітня 2024 року.

Постановою передбачено, що пенсії за вислугу років співробітникам освіти, охорони здоров’я та соцзахисту (співробітники інтернатних закладів та медичних відділів протезних підприємств) встановлюються за наявності спеціального стажу за станом на 1 квітня 2015 не менше 25 років.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після 1 квітня стаж, який необхідний для отримання пенсії, збільшується на 6 місяців щороку, поки з 1 квітня 2024 не досягне 30 років.

Як повідомлялося, Президент Петро Порошенко ветував автоматичне нарахування та надання житлових субсидій непрацюючим одиноким пенсіонерам та інвалідам.

А міністр соцполітики Павло Розенко у Фейсбуці відразу поспішив виправдатися, що його профільне міністерство виконало лише те, що проголосувала ще весною Верховна Рада…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності