Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Канада підтверджує ще один злочин уряду Порошенка щодо ЗСУ

“Подароване Україні міжнародними союзниками військове обладнання тим часом простоює на складах, де покривається пилом у контейнерах”, – міністр оборони Канади Саджан.LacUELIeQSOqBB9NFskewPInVJIJrszQMcSFcQF7

Про це в інтерв’ю Radio Canada International розповів міністр оборони Канади Харджит Саджан.

Я їздив до України й бачив подароване іншими державами обладнання, яке пилиться в океанських контейнерах“, – сказав Саджан.

На його переконання, замість нагальних потреб в обладнанні, Україні варто зосередитися на розбудові власних оборонних інституцій.

Якщо позбирати потроху тут і там, то так не спрацює. Що Канада намагається досягти своєю присутністю в Україні, так це допомогти їм розробити належний план“, – зазначив міністр оборони.original

Він закликав новий уряд України якомога швидше визначитися з оборонними потребами та власним баченням канадської військової місії.

Після цього ми можемо спробувати розвинути ці розмови. Ми вже зробили все, аби мати певність, що зможемо підтримати їхній план“, – наголосив Саджан.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він нагадав, що Канада минулого року офіційно дозволила експорт зброї до України.

Таким чином Канада в особі свого Міністра оборони підтвердила ще один злочин уряду Порошенка щодо ЗСУ.

Нагадаємо, у межах операції UNIFIER близько 200 канадських військовослужбовців із 2015 року проводять заняття з українськими військовими та представниками силових відомств. За чотири роки через канадське навчання пройшло понад 10 тис. українських воїнів. З 2014 року Канада також надала Україні різноманітної військової та іншої допомоги на понад $700 млн.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності