Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Канада подарувала Україні півсотні американських “Фордів”

Понад 50 одиниць автомобільної техніки представники навчально-тренувальної місії операції «UNIFIER» від Збройних сил Канади передали для потреб підрозділів військової служби правопорядку ЗСУ.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Ми закупили 56 автомобілів Ford різних модифікацій, які дозволятимуть виконувати широкий спектр завдань — починаючи від перевезення особового складу підрозділів, здійснення патрулювання, позашляховиків підвищеної прохідності. Частина переданої техніки залишиться у Львові і  використовуватиметься в інтересах навчального центру ВСП”, — цитує офіцера військової поліції ЗС Канади Берні Карона прес-служба Міноборони.

Як зазначається, відтепер українські військові правоохоронці матимуть більш сучасну автомобільну техніку, адже усі автомобілі — 2018 року випуску.

Водночас начальник 25 навчального центру ВСП ЗСУ Олег Керницький наголосив, що допомога з Канади значно підсилить можливості українських підрозділів: “Маємо чотири марки автомобілів: 10 мікроавтобусів Ford Transit для перевезення особового складу, повнопривідні Ford Ranger для потреб підрозділів спецпризначення, які виконують завдання з протидії диверсіям і терористичним актам”.

За інформацією прес-служби, у навчальному центрі ВСП залишаться 14 одиниць нової автомобільної техніки, решта військово-технічної допомоги від уряду Канади буде розподілена між структурними підрозділами. Техніку отримають підрозділи Територіальних управлінь ВСП ЗС України.
Фото: МОУ

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності