Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

КАНАДА І УКРАЇНА СПІВПРАЦЮВАТИМУТЬ В ОБОРОНІ

Також країнами планується підписати Угоду про зону вільної торгівлі
Під час візиту прем’єр-міністр Канади Джастіна Трюдо в Україну між оборонними відомствами двох країн може бути підписана довгоочікувана Угода про співробітництво в галузі оборони. Про це повідомляють джерела, задіяні у підготовці візиту.

«Крім Угоди про зону вільної торгівлі, плануємо підписати ще й Угоду про співпрацю в області оборони, якщо встигнемо пройти всі бюрократичні процедури», – зазначив співрозмовник.
За його словами, разом з Трюдо в Україну прилетить міністр міжнародної торгівлі Христя Фріланд, міністр оборони Харджит Саджан і ряд депутатів федерального парламенту. Очікується, що прем’єр-міністр Канади відвідає Яворівський полігон, де проведе ряд зустрічей, що стосуються оборонної сфери.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо здійснить свій перший офіційний візит в Україну 11-12 липня. Угода про співробітництво в галузі оборони має бути укладена між міністерствами оборони України і Канади і є одним з кроків, необхідних для відкриття Україні доступу до канадського ринку зброї.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності