Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Керівника ДАРГ на Прикарпатті ще не погоджено, а конкурс у рибпатруль оголошено

ПАРАДОКС: Івано-Франківський рибоохоронний патруль оголосив конкурси на зайняття вакантних посад державної служби категорії “В”, в той час, коли очільник місцевої ОДА досі затягує із погодженням призначеного після конкурсу і перевірок у Києві нового керівника Державного агентства рибного господарства в Івано-Франківській області Любомира Стрембіцького – відомого далеко за межами краю еколога та борця із незаконним виловом риби, активіста, учасника бойових дій в АТО.завантаження

Зокрема рибоохоронним патрулем на Прикарпатті пропонуються такі вакансії:

– головного державного інспектора відділу охорони водних біоресурсів “Рибоохоронний патруль” – 2 вакансії;
– провідного державного інспектора відділу охорони водних біоресурсів “Рибоохоронний патруль” – 1 вакансія.

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад:

– головного державного інспектора відділу охорони водних біоресурсів за посиланням;
– головного державного інспектора відділу охорони водних біоресурсів за посиланням.

Ознайомитись із переліком документів, необхідних для участі в конкурсах на зайняття вакантних посад державної служби та завантажити бланки можна за посиланням.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Перелік тестових питань – за посиланням.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає конкурсній комісії необхідну інформацію через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС (career.gov.ua) або передає особисто чи надсилає поштою за адресою: 76006, м. Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 221 до 18 години 7 листопада 2019 року.d6c40de8a443264c3131eb5e08961f36_XL

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності