Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Хто розіп’яв ляльку зі свастикою на Житомирщині, і чому тхне Кремлем?

На Житомирщині у селищі Василівка Попільнянського району впродовж кількох днів невідомі двічі вчиняли наругу над хрестом, встановленим на в’їзді до цього населеного пункту.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської єпархії РПЦвУ (УПЦ МП), передає РІСУ.

Перший випадок стався у ніч проти 18 травня. Зловмисники повалили хрест з розп’яттям Спасителя на землю та відірвали він нього верхню частину.

Вдруге святотатці на місце скоєння злочину навідалися вночі проти 23 травня. Вони притягнули з собою хрест із цвинтаря, “розіп‘яли” на ньому ляльку та обмалювали її свастикою і сатанинською символікою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також на хрест почепили табличку із непристойним зображенням.

На місце події місцеві мешканці викликали поліцію, яка займеться пошуком зловмисників.

Цікаво, що з моменту отримання Томасу ПЦУ і початку її переможного маршу по Україні, коли все більше парафій РПЦвУ (УПЦ МП) переходить в її материнське лоно, Житомирщина поки залишається одним із форпостів московської церкви на теренах Правобережжя…

А щодо свастики, то не потрібно нагадувати, що пропагандисти Кремля захисників Незалежності України в АТО (ООС) інакше як “фашистами” і “бандерами” не називають, забуваючи, що чи не на кожному другому фото із зображеннями оголених торсів бойовиків ОРДЛО та російських вояків є татуювання саме із нацистською свастикою…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності