Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Кількість постраждалих у ДТП в Польщі тернополян зросла до 36

Вчора, 2 липня, у Польщі сталася аварія за участю пасажирського автобуса з України, який прямував з Тернополя до Варшави. У результаті ДТП травми отримали 36 українців.

Аварія трапилась поблизу міста Богуславіце Сілезького воєводства.

Спершу була інформація, що 16 українців отримали травми, а 10 – госпіталізували. Однак згодом кількість постраждалих зросла до 36. Водій українського автобуса отримав серйозні травми і перебуває в лікарні. Загалом в автобусі перебували приблизно 40 людей.

Окрім українців, постраждали двоє водіїв вантажівок. Загалом госпіталізували 23 людей. Стан чотирьох найбільш травмованих людей серйозний, але стабільний. Їхньому життю нічого не загрожує.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Консули намагаються встановити перевізника. За попередньою інформацією, автобус прямував з Тернопільської області у напрямку Варшави. Водночас, польське RMF FM пише, що автобус прямував до Слупська.

“На автодорозі №1 поблизу міста Богуславіце Ченстоховського повіту Сілезького воєводства сталося ДТП за участю вантажівок й автобуса українського перевізника. У ньому перебувало близько 40 громадян України. Внаслідок аварії пошкодження різного ступеня отримали 16 осіб, з яких шість осіб госпіталізовано, одна з них перебуває у критичному стані”,- повідомили у консульстві. Дітей серед постраждалих немає.

ДТП сталося вчора, 2 липня, близько 14:00 за місцевим часом. Внаслідок зіткнення автобуса і двох вантажівок, одна з них загорілася.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності