Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Кілер добив свою жертву у лікарні міста Запоріжжя (скрин-фото)

У Запоріжжі в лікарні невідомий добив чоловіка, підстреленого напередодні.

Пацієнту травматології, що перебував у палаті, розташованій на четвертому поверсі лікарні, невідомий перерізав ножем горлянку. Пацієнт загинув на місці. Вбивця зник.

f3ccdd27d2000e3f9255a7e3e2c48800-wide-big

ФотоСкрин з камери відеоспостереження у лікарні з імовірним вбивцею

У лікарні пацієнт перебував тиждень із пораненням ока з травматичної зброї. За припущенням, це може бути 41-річний чоловік, якого 21 грудня біля його будинку підстрелив невідомий.

Імовірного вбивцю бачив персонал лікарні. Це був невисокий чоловік у медичній масці на обличчі, в бахілах на взутті. Він начебто назвався родичем пацієнта, зайшов до палати та швидко вийшов.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вбитим пацієнта знайшла медсестра, при цьому ніхто з його сусідів по палаті не бачив сторонніх.

У ГУ Нацполіції Запорізької області факт вбивства у лікарні підтвердили, при цьому, посилаючись на те, що слідчі дії ще тривають, не змогли ані підтвердити, ані спростувати припущення, що вбитий – це підстрелений напередодні на вулиці Вроцславській чоловік.

Нагадаємо, стрілянину на Вроцславській поліція кваліфікувала, як замах на вбивство.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності