Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

КІМАКОВИЧ БАЖАЄ ФРАНКІВСЬКУ НОВОГО МЕРА

Колишній заступник міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса заявив, що місту потрібен новий мер.

«Я прихильник повернення назви Станиславів. Питання комплексне і не потрібно акцентувати на історичній ретроспективі. Потрібно повернути назву, старий герб, міську топоніміку, толерантність, зберегти середмістя і малоповерхову забудову і вибрати нового мера. А також потрібно виробити бачення – як має розвиватися наше місто». Про це заявив Кімакович у коментарі інтернет-виданню «Фіртка» щодо питання про перейменування міста Івано-Франківська.

Довідка: Віктор Кімакович є директором Благодійної фундації ім. Короля Юрія, а в першу каденцію діючого мера Віктора Анушкевичуса займав посаду заступника міського голови з гуманітарних питань і в свій час подав у відставку з займаної посади. Віднедавна призначений директором департаменту освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності