Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Кінець дружбі з Росією на законодавчому рівні. Президент Порошенко зробив подання

Президент України Петро Порошенко нарешті запропонував народним депутатам розірвати Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Росією. Відповідний проект закону №0206 глава держави вніс до Верховної Ради.2976

Цей договір Україна підписала в 1997 році, в ньому сторони визнали кордони один одного і закріпили принципи стратегічного партнерства і поваги територіальної цілісності.

Нагадаємо, у серпні Порошенко доручив підготувати документи про припинення договору про дружбу з РФ. 6 вересня РНБО на засіданні підтримав цю ініціативу. Глава держави повідомив, що Україна направить Росії ноту про непродовженння угоди про дружбу і співробітництво, а не про розрив. Пізніше Порошенко схвалив рішення РНБО про припинення Договору про дружбу України з РФ.

Також стало відомо, що Україна перегляне усі договори з Росією.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності