Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Кличко-молодший готовий оплатити належні аналізи обом кандидатам у президенти

Екс-чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі Володимир Кличко закликав кандидатів у президенти України Петра Порошенка та Володимира Зеленського не обманювати виборців непрофесійними аналізами на наркотичні речовини та алкоголь.

Про це він говорить у відеозверненні, розміщеному в соцмережі.

Шановні кандидати в президенти України. Ваша нещодавня здача аналізів була смішною, по-іншому назвати це не можу. Я як спортсмен, що подолав тридцятирічний шлях і склав сотні таких аналізів, знаю, що після здачі аналізів крові або урини протягом пари годин не можна викласти це в соціальних мережах і показати, що я – чистий. Це нереально зробити, потрібно хоча б 48 годин витратити”, – обурюється Кличко.

Він запропонував кандидатам свою допомогу, якщо вони не можуть виділити на професійних фахівців кошти зі своєї кампанії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Я пропоную покрити всі витрати, пов’язані з професійною, а не кустарною здачею аналізів. Якщо ви вже витратилися на вашу передвиборчу кампанію, то я готовий покрити витрати на ці аналізи, щоб ми, громадяни України, мали чистого президента. Не тільки в сечі і крові, але, найголовніше, в думках. І прохання ще раз: не обманюйте себе і нас, громадян України”, – наголосив чемпіон.
Нагадаємо, що 3 квітня кандидат у президенти України Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з чинним главою держави Петром Порошенком, але озвучив низку умов. Зокрема, дебати мають відбуватися на НСК “Олімпійський”, перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати в прямому ефірі, а також кандидати повинні пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ані алкоголіків, ані наркоманів. Порошенко погодився провести дебати із Зеленським на стадіоні.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИМісіс Супрун підставила Порошенка, – Держдеп?

4 квітня представник виборчого штабу чинного очільника держави Олег Медведєв заявив, що Порошенко запрошує Зеленського разом здати аналізи на вживання наркотиків і алкоголю у медпункті НСК “Олімпійський”.

Своєю чергою у штабі Зеленського відхилили пропозицію здавати кров безпосередньо у медпункті НСК “Олімпійський” та заявили, що він прийде здавати аналізи в приватну лабораторію.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

5 квітня зранку Зеленський здав кров на аналізи в приватній лабораторії “Євролаб”. Порошенко здав кров, сечу та волосся на вміст алкоголю та наркотиків в медичному центрі НСК «Олімпійський» чотирьом медичним установам столиці.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності