Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Кличко йде у Президенти. а «свої» пустять?

klЛідер фракції УДАР Віталій Кличко заявив, що балотуватиметься у Президенти України на виборах 2015 року. Боксер-політик чи політик-боксер вирішив балотуватися у Президенти України: «З огляду на всі провокації, брудні ігри та маніпуляції з текстами законів, що ухвалюють в парламенті провладні депутати, я хочу заявити, що мене цим не залякати і не зупинити, – підкреслив Кличко. – Щоб покласти край усіляким домислам і спробам розправитися зі мною як з можливим кандидатом я заявляю однозначно: я йду в президенти».

Таку заяву Кличко зробив з трибуни парламенту минулого тижня.
«Сьогодні змінами до Податкового кодексу влада намагається знищити своїх політичних конкурентів. Вони тихенько заховали поправку до кодексу, яка має абсолютно політичний зміст і спрямована особисто проти мене, як ймовірного кандидата в Президенти. Я чесно, в ЗМІ, сказав, що маю право на проживання у Німеччині. Але це не є порушенням українського законодавства і мого українського громадянства. Я – громадянин України з моменту проголошення незалежності нашої держави і завжди ним буду, – підкреслив Віталій Кличко. – А зараз, намагаючись не допустити мене до участі у президентських виборах, через статтю у податковому кодексі мене фактично намагаються позбавити громадянства України. Це ж нонсенс і цинічне шахрайство. Не вийде!»
«Влада підняла нову хвилю бруду і провокацій проти мене. Спочатку запустили брехню, нібито мій брат взяв інше громадянство, вчора і сьогодні з’явилися брудні і брехливі листівки в столичному метро і в Криму. Хочу ще раз наголосити: мене цим не зупинити і не залякати», – наголосив Кличко.
Він підкреслив, що Партія регіонів хоче блокування роботи парламенту і провокує це, щоб руками опозиції (мабуть це можна розцінювати як натяк на ВО «Свободу» та її лідера Олега Тягнибока, як ще одного майбутнього конкурента Кличка на президенських виборах у 2015 р.)зірвати євроінтеграцію України. «Не дочекаються! Парламент працюватиме, незважаючи на всі шахрайські номери влади. Євроінтеграція – це наш стратегічний вибір і ми доб’ємося його реалізації», – підкреслив Віталій Кличко.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності