Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Коболєв залишається ще на 4 роки головою НАК «Нафтогаз України»

Наглядова рада НАК «Нафтогаз України» ще на чотири роки продовжив контракт з головою правління Андрієм Коболєвим. Поточний контракт закінчується 22 березня.476421

Відповідне рішення було ухвалене Наглядовою радою НАК на засіданні 16 березня. У документі, відправленому наглядовою радою в Кабмін, говориться: «Продовжити термін повноважень і термін дії контракту голови правління Компанії Коболєва А.В. на чотири роки, за умови, що глава правління забезпечить виконання всіх рішень наглядової ради згідно з вимогами його контракту».

Раніше повідомлялося, що в Офісі Президента хочуть перешкодити Коболєву залишитися на чолі «Нафтогазу», тому що він і решта керівництва НАК проігнорували заклик президента відмовитися від премій, які функціонери «Нафтогазу» повинні отримати за виграш в Стокгольмському арбітражі.

Нагадаємо, наприкінці травня минулого року  наглядова рада компанії «Нафтогаз» підтримала рішення про виплату співробітникам премій у зв’язку з перемогою у Стокгольмському арбітражі над російською компанією «Газпром». Глава правління «Нафтогаз України» Андрій Коболєв назвав стандартною практикою. На тлі цих подій уряд заборонив премії і бонуси в держкомпаніях. Прем’єр Володимир Гройсман заявив, що «жадібність і фантастичні цифри бонусів» не потрібно підтримувати.

Коболєв заявив, що віддаватиме свою зарплату до кінця року в благодійні організації.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Заробітна плата керівника НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва виявилась у 136 разів більшою, ніж середня по країні. А також значно вища, ніж у глав нафтогазових компаній у 5 країнах ЄС.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності