Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

КОГО ЧИ ЩО ЛЮБЛЯТЬ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ?

Голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі вважає, що в Україні потрібно повністю оновити кадри правління. Про це він заявив на Другому Антикорупційному форумі в Харкові.

«Днями один підприємець сказав мені, що раніше крали з тіньової економіки, а зараз – ​із реальної економіки. І важко з ним не погодиться: розкрадання відбувається у всіх на очах. Корупція? Це дуже поетичне слово для того, що відбувається. Це звичайне злодійство, бандитизм. І все стає заплутаніше. Створюється система, при якій неможливо нічого зробити. Народ України проливав кров не за це», – ​сказав Саакашвілі.

Він також заявив, що головна біда України – ​це політики, які не люблять свій народ.

«Перші хочуть мати пам’ятник за життя, інші – ​після правління, а треті – ​рахунок у банку вже зараз. На жаль, в Україні я не зустрічав політиків, які люблять народ, але вони люблять свої рахунки в банку, свої яхти та інше майно. І це головна біда України. Потрібно повністю оновити кадри держави за рахунок розумних порядних людей і влити нову кров в безнадійно хворий організм», – ​підкреслив політик, який такі кадри для України шукає в особі Гайдар та інших росіян.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності