Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Колесніков: Відклавши Угоду з ЄС на рік, влада повернулася до точки, з якої почався Майдан

  kolesnikov_30Борис Колєсніков нагадав, що перші мітингувальники вийшли саме за асоціацію з Євросоюзом.

Відклавши запровадження Угоди про асоціацію з Європейським Союзом, влада повернулася до точки, з якої торік у листопаді почався Майдан.
Про це заявив секретар президії політради Партії регіонів Борис Колєсніков.
«Позавчора стало відомо, що влада на рік відклала набуття чинності Угоди про зону вільної торгівлі з Європейським Союзом. Тобто вона, очевидно, все-таки порахувала, що Україна отримає 4 мільйони безробітних упродовж півроку, і відмовилася від ЗВТ», – зазначив днями нардеп.
Також політик нагадав, що нинішня влада вчинила державний переворот саме тому, що попередня влада відмовилася підписати цю саму угоду.
«Тобто сьогодні ми повернулися до тієї точки, з якої 21 листопада розпочався Майдан», – сказав Колєсніков.
Він зазначив, що на сьогодні ні президент, ані уряд не виконали жодної обіцянки: «Війни не зупинено, гривня обвалилася, за 200 днів не проведено жодної реформи, в країні – гуманітарна катастрофа».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності