Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Коломойський готує в Україні місце під нову «землю обітовану»?

На тлі останніх подій на Близькому Сході все більше жителів Ізраїлю всерйоз розглядають можливість переселення на територію України. І свої надії на порятунок від ісламістських бойовиків вони пов’язують з ім’ям дніпропетровського губернатора.

Таку думку висловив політичний експерт, ветеран контррозвідувальної спецслужби «Шабак» Алекс Гройсман, передає УНН.7 - Коломойський готує в Україні місце під нову.

«США за допомогою контрольованих ними ісламістів послідовно реалізують давно написаний сценарій кардинальної перебудови Близького Сходу», – вважає політичний експерт, ветеран контррозвідувальної спецслужби «Шабак» Алекс Гройсман, з яким зв’язалися журналісти The JerusalemPost. – Запущена ними серія «кольорових революцій» уже змела уряди Тунісу та Лівії, «перетрусила» Єгипет. На черзі Сирія та Іран, потім Саудівська Аравія і Туреччина. І в цих планах Ізраїлю місця немає.

«Ми, як мавр, зробили свою справу в другій половині ХХ століття, не пустивши на Близький Схід спочатку Радянський Союз, а потім Китай, – зазначив експерт. – Ми тримали в узді неспокійних арабських сусідів, акумулюючи і відволікаючи на себе всю їх багатовікову ненависть до євреїв та іншим «невірним». А зараз, коли Вашингтон за допомогою «керованого хаосу» зачищає простір під нові, повністю підконтрольні йому квазідержавні утворення, захоплюючи всі основні джерела нафти і газу, Ізраїль з його особливим поглядом на майбутнє Близького Сходу, просто стає зайвим».

«Так, зараз суніти б’ються з шиїтами в Іраку і Сирії, – каже експерт. – Але у всіх арабів є один спільний ворог – Ізраїль. І вони при першому зручному випадку помиряться між собою, щоб повторити Війну Судного дня. А ми, в свою чергу, повинні заздалегідь евакуювати своїх мирних громадян на безпечні території, де населення не буде налаштоване вороже по відношенню до переселенців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Україна – як історична батьківщина багатьох поколінь ізраїльтян, може стати такою новою «Землею Обітованої». Тут ми можемо розраховувати на підтримку місцевих діаспор. І, в першу чергу, дніпропетровської. Завдяки губернатору Дніпропетровської області Ігорю Коломойському (не забудьте, що він до всього – президент Європейської Ради єврейських громад), євреї на території області можуть почувати себе захищеними від антисемітських нападок з боку націоналістично налаштованих українців».

До того ж, за словами експерта, сьогодні Ігор Коломойський має серйозний політичний вплив по всій Україні.
«Він є власником великого банку, під його командуванням добре озброєні підрозділи, які, до речі, незабаром можуть поповнитися переселенцями з Ізраїлю, які володіють серйозним бойовим досвідом, – вважає він. – А ще він через своїх людей контролює одразу декілька ключових регіонів – Харків, Одесу і Запоріжжя (про Прикарпаття експерт, мабуть, забув? – ред.).

Так, Ігор Коломойський зумів зберегти порядок і спокій на підконтрольній йому території залізною рукою. І правозахисники не раз нагадають йому пожежа в Одесі. Але, якщо подивитися на той хаос, що панує зараз на сході України, і у нас, на Близькому Сході, відразу стає ясно, що в нинішніх умовах врятувати державу від розвалу, а населення від розорення і загибелі, не забруднивши рук, просто неможливо».

«При цьому необхідно враховувати, що сам хід подій в Україні може змусити Ігоря Коломойського взяти на себе відповідальність за всю країну. І в цьому випадку йому буде дуже доречна підтримка мільйонів єдиновірців, що вміють з зброєю в руках захищати рідну землю. На завершення,»єврейська сотня» на Євромайдані билася не для того, щоб львівські бандерівці або кубанські козаки танцювали в Умані на могилі цадика Нахмана. Цього ми їм точно не дозволимо», – сказав Алекс Гройсман.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: UAINFO

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності