Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Коломойський про своє ставлення до Корбана, Філатова, Садового і Наливайченка

«Корбан – вільна людина, яка може залагоджувати корпоративні конфлікти. Така професія повинна існувати офіційно».

Так охарактеризував Геннадія Корбана Ігор Коломойський, колишній губернатор Дніпропетровської області, повідомляє інформагенція Replyua.
Він зазначив, що симпатизує Корбану, а Філатову не симпатизує. На думку Коломойського, Філатов не завжди пише на своїй сторінці в соцмережах те, що «потрапляє в масть». Іноді він «потрапляє в молоко». Однак бізнесмен тут же зауважив, що у них теплі стосунки, так як, за словами Авакова, вони з Філатовим подільники. А це навіть більше, ніж товариші по чарці, пожартував Коломойський. При цьому він нагадав, що колись Філатов заявив, що пішов до Дніпропетровської ОДА, щоб увійти в історію, але так і не увійшов до неї.

Крім цього, бізнесмен зазначив, що раніше симпатизував Садовому як політику, але після того як нардеп від «Самопомочі» Вікторія Войціцька почала активно спілкуватися з Лещенком і Найємом, Садовій втратив симпатії олігарха.

Екс-глава СБУ Наливайченко удостоївся від бізнесмена похвали. Після відставки Коломойський заявив Наливайченку, що його підтримує Дніпропетровська ОЗГ…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: Replyua

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності