Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Коломойський знає слова Геббельса?

Олігарх Ігор Коломойський привітав президента України Петра Порошенка з річницею його президентства в особливо жорсткій і цинічній формі.

23 травня на підконтрольному Ігорю Коломойському каналі 1+1 в ефірі передачі «Вечірній квартал» вийшов сюжет студії «95 квартал», присвячений відставці Коломойського в березні ц. р. Володимир Зеленський і його колеги виставили Петра Порошенка, Віталія Кличка та Арсенія Яценюка в дуже непривабливому світлі. Порошенку в зухвалій і грубій формі згадали всі невиконані обіцянки, корупцію, слабкість і багато іншого.

«Я просто був шокований вчорашнім виступом студії квартал 95 – сміливо, тонко, талановито і дуже смішно. Це – чесний гумор, дозволяє посміятися не тільки над опонентами і ворогами, але й насамперед над собою»,  – написав соратник Коломойського Геннадій Корбан на своїй сторінці в Facebook враження від передачі, де актори зобразили і його.

«Хлопці висміяли Порошенка і Коломойського – і не зрозуміло, кого сильніше. Побільше б таких життєлюбних, іронічних хлопців як Вова Зеленський, Женя Кошовий і вся команда «квартал 95», а також таких як Женя Гендін і вся його команда КВН. З таким гумором завжди відчуваєш себе сприятливішим, здоровіше, ворога можна загнати за Можай, а потім ще й пореготати над ним», – лукавить Корбан.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вірити в те, що вистава для Корбана була несподіванкою – теж було б смішно, адже його «боса», якого буцімто висміяли гумористи, а насправді подали у дуже гарному світлі порівняно з Порошенком та іншими, вже не раз різноманітними способами доводив свій контроль над усім, що відбувається на сцені «95 кварталу».

Немає сумнівів, що кілька таких ефірів можуть обійтися президенту України в кілька відсотків рейтингу.
Загалом декотрі праві політичні організації, дану виставу прокоментували так: «Нерозумні українці в залі та перед екранами своїх телевізорів так щиро реготали з побаченого, наче не зрозуміли, що то з них насправді сміються та знущаються ці обрані долею…

А підсумовуючи вище описане, слід нагадати Президенту, у якого залишився тільки 5-канал, що останній майдан розпочинався саме з таких «жартів». А як влучно сказав міністр пропаганди ІІІ Рейху Йозеф Геббельс: «Дайте мені засоби масової інформації, і я з будь-якого народу зроблю стадо свиней»…

Не зрозуміло в цьому тільки одне: чому в українців повинні чуби тріщати, коли то ті пани між собою чубляться?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності