Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Коломияни можуть Донієм тільки «пишатися»

Позафракційний народний депутат Олександр Доній проголосував за бюджет на 2014  рік, бо всі його пропозиції туди внесли.

Так, саме той Доній, друг і побратим Юрія Луценка. Той самий, який нещодавно невідомо яким дивом балотувався у 2012 році по мажоритарному одномандатному виборчому округу, до якого входять Коломийський та Городенківський райони Івано-Франківської області – краю з якими він ніколи не мав нічого спільного. Але області західноукраїнської, де на націоналістичних настроях населення можна заробити дуже гарні політичні дивіденди.
І пан Доній їх здобув. Вперше, коли переміг там на виборах до Верховної ради і черговий раз став нардепом. Та вдруге, коли завдяки мандату «вибив» для свого округу «30 срібняків» у сучасному еквіваленті, що за курсом Донія прирівнюється 30 млн. гривень:
«Я подавав пропозиції про виділення грошей на свій округ – Коломийщину. На будівництво шкіл, лікарень, котли. Виділили 30 мільйонів гривень», – зазначив народний депутат, виправдовуючись за своє голосування на підтримку бюджету на 2014 рік минулого четверга у ВР.
За його словами, у нього є «застереження» тільки до процедури голосування, хоча, як видно, вони йому таки не зашкодили проголосувати.
«Я вважаю ненормальним голосувати за державний бюджет без обговорення. Навіть в самому бюджеті є багато неприйнятних речей. Тому моє ставлення до бюджету є доволі критичним. Але кожна фракція висувала свої пропозиції до бюджету, так і кожен мажоритарник. Якщо пропозиції включені, тому й було позитивне голосування», – злукавив Олександр Доній.
Отож, враховуючи, що закону про відкликання депутатів все ще нема, то коломиянам і мешканцям Городенківщини, які ледь не з піною у рота захищали «польового командира «помаранчевого Майдану» від усіляких «провокаторів», які ще тоді попереджали: «Не наш він хлопець, не місцевий. Він засланий», – хіба що залишається тільки гризти нігті…
Що ж, а нам – гадати, дбаючи за свій округ, чи не забув нардеп і за власний гаманець.
За офіційними даними, за ухвалення бюджету проголосували 249 народних обранців.

Гриць Нестулений

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності