Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

КОМІСАРИ ПОЧАЛИ НОВИЙ ГЕНОЦИД УКРАЇНЦІВ У ХХІ СТОРІЧЧІ. ГАЙДАМАКИ ЙДУТЬ ПО НИХ

Громадяни України уже тривалий час потерпають від обвалу курсу гривні.

Так американський долар, який ще рік тому за «темних часів Януковича і його уряду» можна було вільно купити за якісь 8 грн., сьогодні навіть за «блат» не придбаєш ні в банках з їхнім офіційно, для «галочки», значно заниженим курсом, а ні в обмінниках по ціні, яка уже нещодавно сягнула майже 26 грн. за долар…

Це у той час, коли чи не всі скасовані соціальні виплати, а заробітні плати бюджетників і тих, хто працює на «приватника» з початку року не зростали. Ба, більше того, їх навіть ще не всім виплатили за листопад!

Тоді, коли держава майже повністю припинила виплати Донбасу. А ще у лютому цього року, уже «тіньовий уряд режиму» – губернатори ненависного Януковича, вигнані народом на чолі з політиканами, які нині довели українську націю до зубожіння, з захоплених адміністрацій, перебуваючи у «напівпідпільному» режимі роботи, таки зуміли вчасно розрахуватися з усіма бюджетниками…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Саме тому сьогодні, коли ціни на продукти та інші необхідні речі слідом за доларом черговий раз стрімко злетіли у гору уряд Порошенка і Яценюка все вводить і вводить нові податки для громадян України.

Відтепер усі українці ще й будуть платити 2% податок при спробі офіційно купити валюту, тощо.
Про це свідчить доопрацьована редакція правок до Податкового кодексу.

Кабмін планує ввести 2% податок з купівлі валюти. Таке нововведення буде йти на обов’язкове державне пенсійне страхування. Проте, даний збір будуть сплачувати лише обрані особи.

Наразі збір до Пенсійного фонду сплачують юридичні та фізичні особи, що проводять валютні операції в готівковій та безготівковій формі. Згідно нової реформи, юридичні особи будуть звільнені від фіскального навантаження. Таким чином платитимуть лише фізичні особи, що купують валюту в готівці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Дане підвищення збору дозволить збити спекулятивний попит на валюту.

Нагадаємо, валютний збір відновили 1 квітня 2014року під час затвердження закону «Про запобігання фінансовій катастрофі та створення передумов для економічного зростання в Україні».

Враховуючи, що валюти і так ніде нема у вільному продажі для тих людей, які бодай якимсь чином намагаються врятувати останні свої заощадження, цей податок сміливо можна назвати черговим лицемірством сучасного уряду. Уряду, який українці уже давно перестали називати своїм. Адже, якби це був би справжній «український уряд», хіба він би дозволив з підлою посмішкою на губах довести свій нарід до повного зубожіння і фактично повернути його у передумови Голодомору 1932–33 рр., коли Сталін з допомогою тих самих комісарів влаштував в Україні справжній геноцид. А згодом спустошені терени України заселив дідами тих, хто сьогодні воює на Донбасі під прапорами «Новай Расєї» проти Української армії, яку теж чомусь підтримує і годує тільки саме цей зубожілий український нарід???

На Донбасі уже з літа фіксуються випадки голодної смерті самотніх пенсіонерів. Про такі повідомляв у своїх публікаціях співголова ГІ «Права справа» Дмитро Снєгирьов. А тепер подібні випадки фіксуються активістами й по інших областях держави, а влада вперто про це мовчить.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тому сьогодні все більше людей переконані у тому, що «нові тні комісари», які завдяки наївності і щирості українських громадян захопили для себе владу у Києві, навчившись на помилках своїх дідів-предків, розпочали новий, але уже завуальований геноцид українців у ХХІ сторіччі.

Саме тому, боячись початку нових «голодних бунтів» або «Третього майдану», вони передчуваючи, що цього разу такий може для них обернутися справжньою ГАЙДАМАЧЧИНОЮ, вигадали новий закон «Про заклики до «масових заворушень», який передбачає за це сувору відповідальність…

Та доведений до відчаю український нарід цим не злякати, бо комісарам ніколи не здолати Національних дух в українцях. Інакше їм доведеться знищити нас усіх. А допоки житиме бодай один українець, він повставатиме й повставатиме, бо в його венах тече кров Палія, Залізняка, Гонти…

Голова ГО «Поклик Нації» Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності