Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Комплектуючі для Porsche

Польська компанія Groclin переносить виробництво в Україну. Groclin, польський виробник оббивки для таких автомобілів, як Porsche і BMW, переносить більшу частину виробництва з Польщі в Україну, повідомляє Gazeta Wyborcza.

“У майбутньому більшу частину продукції виробляти в Україні. У 2017 році близько 60% наших товарів ми будемо випускати на українських підприємствах”, – говорить генеральний директор Groclin Андре Герстнера.
Виробництво переноситься в Ужгород. У компанії вже є в Закарпатті виробничий майданчик. Її планують розширити. Також Groclin належить завод в Долині – невеликому містечку в Івано-Франківській області.
Головна причина, по якій поляки зважилися на переїзд – оплата праці. В Україні приблизно в два рази нижча від зарплати, ніж в Польщі.
Groclin – не перша компанія, яка запускає виробництво автомобільних комплектуючих в Україні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності