Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Комуністична еротика від луганської більшовички Жені Кошкіної

1-6 1-7На не надто святковому мітингу луганських комуністів, присвяченому жовтневому перевороту 1917 року, в гурті відданих ленінців стояла гарна дівчина років 25 і заворожено слухала ахінею, що лилася з вуст місцевого більшовицького лідера, екс-нардепа Спиридона Павловича Кілінкарова.

Він палко ганив «нацистских пособников из ОУН-УПА», «бесчинства представителей ВО «Свобода», а також вимагав від президента України Віктора Януковича, ВРУ та Кабміну «немедленно отменить пенсионную и медицинскую реформы, не допустить принятия нового Трудового кодекса».
Втім, це не новина.

1-8Насправді цікаве інше. Дівчина, яка віддано насолоджувалась виступом Кілінкарова, вияилася дівчиною-сюрпризом.

1-9Вона могла би приголомшити своєю ідейністю та невинністю не одного відданого більшовика, могла б стати магнітом, який притягує в партію-маргіналів свіжі сили, ідеї, свіжий гемоглобін та тестостерон.
Хоча, мабуть воно так і є.

Тільки судячи з того, що цей скарб ще не в повну силу проявляє свої можливості та здібності в ім’я перемоги пролетаріату, керівництво комуністів його дещо побоюється.

Чи то боїться, що зганьбитися, чи що серце не витримає, а можливо і з ідейних міркувань.

1-12-12-2Хоча, може тримає на чорний день, коли всі маразматичні ресурси вичерпаються і єдиним способом агітації за діло Леніна-Маркса та Енгельса виявиться самі знаєте що…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності