Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Конференція Єпископів РКЦ в Україні занепокоєна розгоном Євромайдану

purvinskyj_r_gКонференція римсько-католицьких єпископів України виражає своє глибоке занепокоєння з приводу подій, які в ніч з 29 на 30 листопада мали місце на площі Незалежності в Києві. Про це йдеться в заяві Конференції Єпископів РКЦ в Україні, розповсюдженій у ЗМІ.

«Ми засуджуємо застосування невиправданого та брутального насилля з боку правоохоронних органів проти мирних демонстрантів. Вважаємо, що ненависть та насилля не є шляхом до успішного вирішення конфліктів. Закликаємо представників влади невідкладно вчинити кроки, які відкриють дорогу до суспільного порозуміння та діалогу.
В ці трудні часи, які переживає наша Батьківщина, ми заносимо наші прохання до Бога за нашу країну та її народ і заохочуємо всіх людей доброї волі молитися за Україну», йдеться в документі

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності