Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Корбан покине пост глави «Укроп»?

Голова нової політичної сили «УКРОП», яку уже в народі встигли охрестити «єврейським батальйоном» (через велике число представників цієї національності в проводі партії), Геннадій Корбан вирішив усунути себе від цієї посади через моральні установки написав він у суботу, 25 липня, на своїй сторінці в Facebook:

«Сегодня я понимаю, что потерял моральные право занимать пост председателя политсовета парии УКРОП. При этом я буду и дальше отдавать свои силы, энергию и опыт для дальнейшего партийного строительства. Надеюсь, что партия в ближайшее время проведет реальный праймериз, чтобы выбрать нового главу политсовета», – написав він.

Бізнесмен заявив, що впорався зі своїм головним завданням – зірвав маски з президента і його оточення. Також Корбан не забув подякувати своєму другу Ігорю Коломойському за підтримку і «за то, что он тогда в марте 2014-го сделал все, чтобы сохранить страну, невзирая ни на какие потери в бизнесе. За то, что он дал возможность таким людям, как я, Филатов, Олейник и многих др. – по-настоящему показать себя в деле».

Нагадаємо, що цієї неділі Геннадій Корбан з суттєвим відривом програв на довибрах по 205 округу в Чернігові кандидату від БПП Сергію Березенку, якого опоненти, як і Корбана, звинувачували у підкупі виборців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності