Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

КОРБАНУ НА ЗАМІТКУ. ЛЬВІВСЬКІ ПРОДОВОЛЬЧІ ЦІНИ

На Львівщині гречка, сметана та масло – найдешевші в Україні.

На споживчому ринку Львівської області за даними моніторингу цін станом на 20 липня, порівняно з іншими регіонами України, нижчими за середні по Україні були ціни на 14 із 25 товарів, хвалиться Львівська ОДА.

Зокрема, на крупу гречану, сметану та масло вершкове жирністю 72-73% (1 місце), сир м’який жирністю 9% (3 місце), птицю (7 місце), рис та буряк (8 місце), хліб з борошна 1 ґатунку та хліб житній, житньо-пшеничний, картоплю (10 місце), цукор (11 місце), капусту (12 місце), сало (15 місце), свинину (16 місце).

Натомість вищими за середні по Україні були ціни на 11 товарів, а саме: яловичину та моркву (15 місце), макаронні вироби (19 місце), цибулю (21 місце), олію соняшникову (22 місце), молоко жирністю 2,5% та яйце куряче (23 місце), борошно пшеничне вищого ґатунку, ковбасу варену І ґатунку, бензин марки А‑95 та дизпальне (24 місце).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Враховуючи, що частина перелічених вище продуктів входить до складу продуктових пакетів, що нещодавно активно роздавали на виборчому окрузі № 205 у Чернігові представники партії «Укроп», де на довиборах до Верзовної Ради висувався їх лідер Геннадій Корбан, то сміливо можна вгадати, що осінню роздаватимуть представники цієї партії у Львові. Хоча в Чернігові це Корбану й не допомогло…

Підготував Ярослав Гібура

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності